Nasjonalparkriket Fotball har siden 2006 engasjert i underkant av 100 gutter og jenter pr år til trening på tvers av klubbtilhørighet. De er fordelt på G 14, G 16, J 14 og J 16

 

Vi melder som sagt på 4 lag og kommer med i underkant av 80 spillere + trenere og lagledere. Mange foreldre stiller også da det er ei fin tid for oss å komme vestover til forhåpentligvis varmere klima og ei anna årstid...

 

Lagene har ei samla målsetning om å yte god motstand mot gode lag fra Sunnmøre. Vi ønsker å stå for offensiv fotball og skal vise gode holdninger på og utenfor banen. Vi har trent sammen siden oktober og spilt noen treningskamper for å øve relasjoner offensivt og defensivt.

 

 Under avslutningshelga i Ålesund vil vi vise at vi har tatt mange steg i løpet av vinteren og at vi etterhvert også framstår som et LAG –ikke bare enkeltspillere.

 

Tidspunktet for Ramudden Cup er ideelt for oss da mange lag sikkert vil bruke denne i sin sesongoppkjøring.

 

Siden dette er et samarbeidsprosjekt mellom flere klubber har vi en tanke om at ungdommer kommer sammen på tvers av kommunegrensene og knytter nettverk. Vi tror dette er viktig for utvikling av sosiale ferdigheter like mye som den fotballmessige utviklinga. Vi bruker derfor årets Ramudden Cup som naturlig avslutning på treningsvinteren 2018/19 og håper å treffe mange lokale lag fra Ålesundområdet og Sunnmøre.

 

Håper vi treffes på Ramudden Cup!

 

Hilsen Nasjonalparkriket Fotball
Vågå 20.02  Ola Andersen-Gott

J 14 2019 (002).jpg

Årets J14 lag som kommer til Ramudden Cup for å møte god motstand på Sunnmøre!